Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Zeoliet is een kristalachtig extreem poreus mineraal. Het komt in de natuur voor. Er zijn ongeveer 160 types natuurlijke en synthetische Zeolieten. De natuurlijke vorm ontstond miljoenen jaren geleden, toen actieve vulkanen uitbarstten en hete lava en as van de daaropvolgende explosies in zout water terecht kwamen. De sterke structuur van Zeoliet is gevormd door dit mengsel van hete lava en zout-alkalisch water.
De term "Zeoliet" is voor het eerst gebruikt in 1756 door de Zweedse mineraloog Axel Fredrik Cronstedt, die observeerde, dat wanneer stilbiet snel verhit werd, er een grote hoeveelheid stoom vrij kwam van water dat geabsorbeerd was door het materiaal. Dit proces ontstaat, wanneer hete lava in aanraking komt met zout water. De naam "Zeoliet" komt van de Griekse woorden voor "koken" en "steen".
Zeoliet heeft een unieke structuur, vergelijkbaar met een honinggraat. Elke kleine porie in elk compartiment van een Zeoliet-fragment is negatief geladen, wat er toe leidt, dat andere positief geladen moleculen erdoor worden aangetrokken en aangedokt. Ze worden in deze poriën opgenomen en vastgezet. De sterke kooivormige structuur van Zeoliet voorkomt, dat het breekt en beschermt de band tussen Zeoliet en de positief geladen moleculen die erin opgesloten zijn.
De kwaliteit van een Zeoliet supplement hangt erg af van de verwerkingsmethode. Het kan worden vermalen of gemicroniseerd. Vermalen gebeurt door machines direct bij de mijn, waarbij machines gebruikt worden om het Zeoliet tot poeder te verpulveren. Bij verpulvering wordt de honingraatstructuur van Zeoliet vaak in kleine fragmenten afgebroken. Hierdoor lijkt het niet meer op Zeoliet en is het niet meer bruikbaar als voedingssupplement.
Bij het microniseren daarentegen wordt de structuur van Zeoliet behouden. Dit proces vraagt om gespecialiseerde machines, die lasers gebruiken om door de stukken Zeoliet te snijden. Gemicroniseerde Clinoptiloliet is zeer veilig om in te nemen en zal Je helpen Jouw lichaam te ontgiften. Je kunt zelf testen welke methode gebruikt is: wanneer het Zeoliet grof aanvoelt als zand, is het verpulverd. Gemicroniseerd Zeoliet is veel zachter en voelt meer aan als bloem.
Gebaseerd op het specifieke mineraal, dat vrijkomt bij de aanraking tussen lava en zout water, ontstaan verschillende soorten Zeoliet. Hoewel Zeoliet ook industrieel voor specifieke industriële chemische doeleinden wordt geproduceerd, houden wij het, zoals Je weet, bij de intelligentie van de Natuur!
Er zijn verschillende soorten Zeoliet, die geclassificeerd zijn in die categorieën: vezelachtig, bladachtig en kristalachtig. Enkel één categorie is veilig om in te nemen: "Clinoptiloliet". Zeoliet gezondheidssupplementen zouden alleen uit natuurlijke kristalachtige Clinoptiloliet mogen bestaan.
Siliciumoxide ~65%, Water ~14%, Aluminiumoxide ~12%, Natriumoxide ~5%, minimale hoeveelheden Kalium-, Barium-, Ijzer- en Calciumoxide.
(Aangezien het om een natuurlijk product gaat, kan de samenstelling tussen verschillende productiecycli licht variëren.)
Zeoliet vindt vele verschillende toepassingen:
Bij menselijke consumptie is Zeoliet in staat allerlei soorten positief geladen gifstoffen aan te trekken, zoals zware metalen, chemicaliën en farmaceutische stoffen die in Jouw lichaamscellen, weefsel en organen verblijven. Deze stoffen worden uit Je lichaam getransporteerd, waarmee Jouw lichaam wordt bevrijd van "afval", waardoor het bloed beter in staat is voedingsstoffen (en Zeoliet) in de cellen af te leveren en te verwerken. "Afval" belemmert de normale werking van cellen en organen. Het Zeoliet is daarna opgeladen met de geabsorbeerde schadelijke stoffen, en is daarmee in staat zich veilig door het lichaam te verplaatsen om uiteindelijk uitgeleid te worden.
Dit natuurlijke proces met dit natuurlijke materiaal is in de natuur beschikbaar en helemaal perfect: verbeteringen door de menselijke intelligentie zijn niet benodigd!
Doe een theelepel Zeolietpoeder in een ~300ml glas, gevuld met (gerevitaliseerd) water. Roer, nadat het in het water is ondergedompeld is, stevig om snel tot een volledige oplossing te komen. Drink het daarna direct op. Drink minstens nog een half glas water om het Zeoliet-residu uit het glas en uit Je mond te spoelen en slik het door. (Je wilt geen Zeoliet verspillen). Het smaakt neutraal; het toevoegen van wat sap zou het ontgiftingsproces in acute gevallen van maagklachten belemmeren.
Als intensieve detox-kuur kun Je één theelepel Zeoliet in een groot glas (gerevitaliseerd) water oplossen en op nuchtere maag drinken. Zodoende kan het Zeoliet zich met de achtergebleven schadelijke stoffen “bezighouden” (Het gaat er hierbij vooral om de “langer liggende rommel” op te ruimen.)
Drink een half glas water met een halve theelepel Zeolietpoeder, ongeveer dertig minuten voor of na de maaltijd wanneer Je maag Je iets 'probeert te vertellen'. Dat kan zijn door pijn, geluiden of een vol gevoel. Naderhand drinkt Je minstens een half glas water om het Zeoliet residu van het glas en uit Je mond te spoelen.
Tijdens zo’n tandartsbehandeling springen tijdens het verwijderingsproces kleine stukjes amalgaam af. Amalgaan bevat het uiterst schadelijk kwikzilver. Als deze amalgaam-stukjes langere tijd in Je lichaam verblijven, veroorzaken deze op den duur ziektes en andere storingen. Zeoliet trekt deze schadelijke stoffen aan en zo worden deze uit Je lichaam geleid. Het tevens vaak tijdens zulke procedures gebruikte Fluoride wordt ook door het Zeoliet mee gevoerd. We adviseren het bodyRevitaliser Zeoliet Ontgiftingsmineraal 6 weken vóór, tijdens de behandelingsperiode en 6 weken daarna in te nemen, het best buiten de maaltijden om.
Waar kun Je het kopen?
In onze webwinkel: http://www.bodyRevitaliser.nl
Meer informatie over dit product?
bodyRevitaliser.nl of bodyRevitaliser.be
Hoofdkantoor:
aquaRevitaliser B.V., Oude Stationsweg 30, NL-4611 BZ Bergen op Zoom - NL
Richt Jouw verzoeken, vragen en opmerkingen aan:
Paypal-Rekening: [email protected]
Bankrekening: ABN AMRO Bank (BIC ABNANL2A), IBAN NL83 ABNA 0472 3655 92
Registratie:
Btw-nr.: NL85 2922 206B 01
Kamer van Koophandel: Nr. 5820 2870 (Register Zuidwest-Nederland)
Bijgewerkt: 19.11.2018 18:55:00h.