Geen producten gevonden...

Pardon? Wat zit er allemaal in ons kraanwater?

Pardon? Wát zit er allemaal in ons kraanwater?

Beeld: zo ziet het kraanwater in de badkuip er uit NADAT het aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraal-Extract zijn werk heeft verricht! Het bezinksel op de bodem is dat, wat er is uitgehaald!

Wie wist dat ons kraanwater zo zwaar vervuild was!

Onlangs hebben we onze badkuip gevuld met ons normale kraanwater. Daarna voegden we er genoeg aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraal-Extract aan toe en lieten het een nachtje staan.

De volgende dag konden we onze ogen niet geloven! Zoveel vuil hadden we niet verwacht. Als dat goud was geweest, waren we nu rijk geweest!

En we wassen ons elke dag met water en we nemen al die vervuilende stoffen via onze huid op in ons lichaam.

Kraanwater bevat een hele reeks vervuilende stoffen: chloor, fluor, zware metalen, bacteriën, petrochemisch en farmaceutisch afval, zeswaardig chroom, enz.

Onze huid is het grootste orgaan in ons lichaam en absorbeert alles waarmee het in contact komt. De verontreinigende stoffen worden vervolgens opgenomen door andere organen en zetten zich geleidelijk af. Wanneer er te veel van worden afgezet, ontwikkelen zich ziekten en helaas zijn nog niet veel van onze artsen op het idee gekomen om de ziekten hieraan te koppelen en de kwaliteit van het water dat we consumeren te controleren.

Natuurlijk is het ieders verantwoordelijkheid om de kwaliteit van het water in eigen hand te nemen, maar als het niet NU is, wanneer dan wel? Onze watervoorraden slinken en onze lokale waterleveranciers verhogen de hoeveelheid chemicaliën die zijn toegestaan om het water te "zuiveren". Het kraanwater zal dus steeds meer verontreinigingen bevatten en na verloop van tijd zullen steeds meer mensen er ziek van worden.

Door aquaRevitaliser Geïoniseerd Mineraal-Extract toe te voegen aan kraanwater (100 ml voor een bad) en erin te baden, worden deze verontreinigingen grotendeels of zelfs helemaal geëlimineerd.

Bedenk dat ons lichaam voor 70-80% uit water bestaat, afhankelijk van onze leeftijd, en wat dat voor ons kan betekenen...

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »